Geslaagde Cultuurdag!

14 september 2023
Op dinsdag 12 september luidde het Nt2 Mundium College haar vierde cultuurdag in. De vakdocenten van de ECI-fabriek kwamen hiervoor op de school zelf en presenteerden een 15-tal workshops. Dit waren veelal workshops met wortels uit de westerse cultuur. Denk hierbij aan het werken met speksteen, het maken van een stopmotion-video en verschillende soorten dans en toneel. Voor velen van het Nt2 Mundium College ging hiermee een hele nieuwe wereld open. Voor ons prachtig om te zien, voor de leerlingen geweldig om aan deel te nemen. Ze leerden elkaar én nieuwe dingen uit de wereld van kunst en cultuur kennen. De leerlingen kregen daarna de kans om zich in te schrijven voor een naschoolse cursus.
Een interview over de Cultuurdag en de school is uitgezonden door Omroep ML5 en is terug te zien via https://youtu.be/vPdtLAFDyLc of ML5.nl.We mogen terugkijken op een geslaagde dag!

 

Terug naar het overzicht