Avontuur in Leiden

20 mei 2022

Afgelopen vrijdag 20 mei is de M2b/M3a groep op schoolreis geweest naar de stad Leiden. Daar deden we verschillende activiteiten waaronder: een kleine rondleiding door het museum Naturalis, presentaties over belangrijke plaatsen, vrije tijd om de stad te leren kennen en om de dag af te sluiten gingen we dineren in het VIP-restaurant (“Very Italian Pizza”).

Om de reis te beginnen ontmoetten we onze mentor en een andere leraar op de school, waar we allemaal samen wachtten op de bus, die om 8.45 uur naar Leiden vertrok, de reis duurde ongeveer drie uur. Toen we in Leiden aankwamen, begonnen wij met de presentaties van de belangrijke plaatsen en na anderhalf uur hadden we een korte pauze, die door de meesten van ons werd gebruikt om te lunchen en een stukje van de stad te zien.

Om ongeveer 13.00 uur verzamelde iedereen zich bij het museum om te beginnen met een schilderactiviteit en een rondleiding door het museum, waar we allerlei dieren en de dinosauruscollectie konden zien. Hierna was het plan om verder te gaan met de presentaties, maar het begon te regenen en er werd besloten om de tijd te besteden aan rondwandelen en het leren kennen van de stad.

Uiteindelijk kwamen we allemaal samen in het restaurant om een heerlijke pizza te eten en wat te kletsen.

M2b/M3a

Terug naar het overzicht