Vanaf 2 juni weer gedeeltelijk lessen op school

29 mei 2020

Vanaf 2 juni mogen we weer lessen op school verzorgen. Nog niet alle leerlingen kunnen tegelijk en hele dagen naar school. Onze leerplichtige leerlingen komen elke week een dag naar school. Met een aangepast rooster, waarin de leerlingen in het lokaal blijven.  In de klaslokalen is ruimte voor maximaal 6 leerlingen. De opstelling zorgt ervoor dat we 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Alle richtlijnen van het RIVM worden gehandhaafd in school.

Op vrijdag 29 mei om 13:00 uur krijgen alle leerlingen een digitale mentorles op afstand. De mentor vertelt dan over de nieuwe regels op school, zodat iedereen veilig op school kan zijn. De mentor vertelt dan ook wanneer de leerling op school les krijgt.

Aan ouders, verzorgers en voogden is op dinsdag 26 mei een brief gestuurd met bovenstaande informatie.

COVID-19 Richtlijnen: Handen wassen, niesen in elleboog, afstand houden, geen handen schudden of boks, gezicht niet aanraken

Terug naar het overzicht