Scrabble

13 september 2019

Van 9 tot 15 augustus 2019 vond de week van de alfabetsering weer plaats. Dit konden wij, als alfadocenten, natuurlijk niet zomaar aan ons laten voorbij gaan.

 

Scrabble Alfa

Daarom werden de leerlingen getrakteerd op een actief spelletje Scrabble in de gangen van onze school. Na het startsignaal liepen de leerlingen enthousiast door de school op zoek naar de zes letters die hun groepje naar de overwinning zouden leiden! Na vijf minuten keerden de leerlingen terug naar de klas en … brainstormen maar! Welke woorden kunnen wij maken met de letters?

Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en vooral… veel plezier gehad! De hoogste score bedroeg maar liefst 106 punten! De winnaars kregen een klein cadeautje met schrijfmateriaal en de onontbeerlijke chocolade. Gefeliciteerd, Randa, Holya en Danayt!

Terug naar het overzicht