Integratie ontbijt

21 februari 2019

Donderdag 14 februari 2019 organiseerden we op onze school weer het integratie ontbijt met als doel: benadrukken hoe belangrijk ontbijten is (om de dag goed door te komen) en natuurlijk kennismaken met eetgewoonten van een andere cultuur. Rond de klok van negen uur werden de leerlingen verwelkomd in een klaslokaal dat omgetoverd was tot een sfeervolle ontbijtzaal.

De leerlingen zaten met twee klassen samen aan het ontbijt.
In een rustige, sfeervolle ambiance werd er ontbeten.
Er was voor ieder wat wils…..heerlijk vers gebakken brood van de “werme bekker”, cruesli, rijstwafels, melk, chocomel, sinaasappelsap, yoghurt, appels en bananen, jam, chocolade pasta, hagelslag, kaas, ontbijtkoek, eieren (Marion had 250 eieren gekookt!!)

Topper dit jaar bleek de ontbijtkoek!! Maar ook van de andere producten werd gretig gebruik gemaakt.
Ook tijdens dit ontbijt bleek maar weer eens: zien eten…..doet eten!!!
Het was prachtig om te zien hoe sommige leerlingen werkelijk overal eventjes aan hebben geproefd……

Conclusie: ook dit jaar weer een schitterende activiteit waar docenten en leerlingen van hebben genoten. Dus: volgend jaar weer!!

Terug naar het overzicht